Сортиране

Категории

Вид

True Earth

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

True Earth

Eco Earth Strips предоставят най-природосъобразния начин за пране. Всяка лентичка притежава свръхконцентрирана, хипоалергенна, екологична почистваща сила, която просто мятате в пералнята. Специалната формулата работи във всички видове перални машини, но е подходяща и за пране на ръка. Те са не само изключително удобни, но и напълно безопасни. Tru Earth лентичките за пране са щадящи, както за най-чувствителната кожа, така и за природата. В опаковка са 32 лентички, което е достатъчно за 32 пранета и се разтварят напълно в пералнята. Лесни са за употреба и не изсветляват цветовете на дрехите. Нещо интересно:  Тъй като лентичките са много по-леки от алтернативите в пластмасови опаковки, това помага за намаляването на въглеродните емисии, които се произвеждат при транспортирането им. На годишна база спестените емисии могат да се равняват на засаждането на 9 милиона дървета! 
True Earth Изображение

Eco Earth Strips предоставят най-природосъобразния начин за пране. Всяка лентичка притежава свръхконцентрирана, хипоалергенна, екологична почистваща сила, която просто мятате в пералнята. Специалната формулата работи във всички видове перални машини, но е подходяща и за пране на ръка. Те са не само изключително удобни, но и напълно безопасни.

Tru Earth лентичките за пране са щадящи, както за най-чувствителната кожа, така и за природата. В опаковка са 32 лентички, което е достатъчно за 32 пранета и се разтварят напълно в пералнята. Лесни са за употреба и не изсветляват цветовете на дрехите.

Нещо интересно: 

Тъй като лентичките са много по-леки от алтернативите в пластмасови опаковки, това помага за намаляването на въглеродните емисии, които се произвеждат при транспортирането им. На годишна база спестените емисии могат да се равняват на засаждането на 9 милиона дървета! 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки