Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Tiddley Pom

Tiddley Pom

Tiddley Pom  олицетворява хармонията между човека и природата. Продуктите, от сертифицирана натурална козметика, помагат за подобряване, възстановяване и поддържане на човешкото здраве. Допринасят за постигане на физически комфорт, хармония и баланс. Всички продукти на Tiddley Pom Baby Spa са произведени от натурални съставки без изкуствени консерванти. Голяма част от суровините са добити от екологично земеделие. Опаковките също са устойчиви и биоразградими. Емма Наш -  Основател Ема е квалифициран ароматерапевт, масажист и ботанически парфюмерист. Тя има над 25-годишен опит в снабдяването на етерични масла от цял свят, като работи с фермери и производители, за да гарантира качеството на маслата. Ема формулира терапевтични смеси за някои от водещите световни марки за спа, използвайки своите експертни познания, за да създаде по поръчка, сложен аромат от световна класа. Ема също е основател на Aroma Therapy Shed.
Tiddley Pom Изображение

Tiddley Pom  олицетворява хармонията между човека и природата. Продуктите, от сертифицирана натурална козметика, помагат за подобряване, възстановяване и поддържане на човешкото здраве. Допринасят за постигане на физически комфорт, хармония и баланс.

Всички продукти на Tiddley Pom Baby Spa са произведени от натурални съставки без изкуствени консерванти. Голяма част от суровините са добити от екологично земеделие. Опаковките също са устойчиви и биоразградими.

Емма Наш -  Основател


Ема е квалифициран ароматерапевт, масажист и ботанически парфюмерист. Тя има над 25-годишен опит в снабдяването на етерични масла от цял свят, като работи с фермери и производители, за да гарантира качеството на маслата. Ема формулира терапевтични смеси за някои от водещите световни марки за спа, използвайки своите експертни познания, за да създаде по поръчка, сложен аромат от световна класа.

Ема също е основател на Aroma Therapy Shed.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки