Сортиране

Категории

Вид

Tabitha Eve

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Tabitha Eve

Деби, основателят на Tabitha Eve, започна своя лична война срещу пластмасовото замърсяване, когато пътува и се гмурка в моретата на Борнео. Изправена пред пластмасов остров, който е дом на скъпоценния морски живот, тя решава да даде своя принос в опазването на околната среда.  Така създава продукти, които да заменят еднократните алтернативи в кухнята и нашето ежедневие. Нашата мисия е да предоставим екологични алтернативи на предмети за еднократна употреба или ежедневни продукти, които иначе биха могли да бъдат направени от пластмаса. Нашата крайна цел е да превърнем в норма всеки да купува за многократна употреба.
Tabitha Eve Изображение

Деби, основателят на Tabitha Eve, започна своя лична война срещу пластмасовото замърсяване, когато пътува и се гмурка в моретата на Борнео. Изправена пред пластмасов остров, който е дом на скъпоценния морски живот, тя решава да даде своя принос в опазването на околната среда.  Така създава продукти, които да заменят еднократните алтернативи в кухнята и нашето ежедневие.

Нашата мисия е да предоставим екологични алтернативи на предмети за еднократна употреба или ежедневни продукти, които иначе биха могли да бъдат направени от пластмаса. Нашата крайна цел е да превърнем в норма всеки да купува за многократна употреба.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки