Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

'ku.tis

'ku.tis

'' Понякога нещата просто се случват;     Никога не съм възнамерявала да стартирам марка за грижа за кожата, но ето ме 5 години по-късно с разрастващ се малък бизнес, заобиколен от приятели и правя нещо, което има  положително въздействие. Мисля, че естественият свят осигурява всичко необходимо за грижата на нашата кожа, затова внимателно смесваме качествени и етични съставки, като се стараем да оставим възможно най-лек отпечатък. '' - Кейт, основател на Kutis Skincare. Основана в Уелс, Kutis Skincare е в челните редици на революцията в без пластмасови и естествени дезодоранти. Марката е основана от Кейт и думата „Kutis“ означава истинска кожа. Kutis Skincare е общоприето име в общността без пластмаса, с много последователи, тяхната гама от естествени дезодоранти е ненадмината. Предлагат се в картонена тръба за натискане. Дезодорантите могат да издържат до 3-5 месеца в зависимост от употребата. Едно от най-големите предимства на преминаването към естествен дезодорант е, че той позволява на порите да дишат. Повечето дезодоранти, които можете да закупите в супермаркет или аптека, съдържат токсини, които блокират способността на порите да дишат.
'ku.tis Изображение

'' Понякога нещата просто се случват;

    Никога не съм възнамерявала да стартирам марка за грижа за кожата, но ето ме 5 години по-късно с разрастващ се малък бизнес, заобиколен от приятели и правя нещо, което има  положително въздействие.

Мисля, че естественият свят осигурява всичко необходимо за грижата на нашата кожа, затова внимателно смесваме качествени и етични съставки, като се стараем да оставим възможно най-лек отпечатък. '' - Кейт, основател на Kutis Skincare.

Основана в Уелс, Kutis Skincare е в челните редици на революцията в без пластмасови и естествени дезодоранти. Марката е основана от Кейт и думата „Kutis“ означава истинска кожа.

Kutis Skincare е общоприето име в общността без пластмаса, с много последователи, тяхната гама от естествени дезодоранти е ненадмината. Предлагат се в картонена тръба за натискане. Дезодорантите могат да издържат до 3-5 месеца в зависимост от употребата.

Едно от най-големите предимства на преминаването към естествен дезодорант е, че той позволява на порите да дишат. Повечето дезодоранти, които можете да закупите в супермаркет или аптека, съдържат токсини, които блокират способността на порите да дишат.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки