Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Glim & Glam

Glim & Glam

Glim & Glam са страхотни свещи с невероятни и уникални аромати. Не мога да спра да ги мириша и ми е много трудно да си избера любим аромат.  Създателката им, Дани, ги произвеждат ръчно в България, като е избрала красиви и стилни бурканчета, а капачките са алуминиеви или метални.       ''Занимаваме се с ръчно изработени соеви свещи, в лимитирани колекции. Едно от най-ценните ни предимства пред масовото пройзводство, е че в нашите продукти влагаме 100% натурален соев восък, еко фитили и инфузии от сертифицирани ароматизирани масла, отговарящи на глобалните стандарти. Нашата цел е да запазим всичките си продукти възможно най - естествени при направата им. Именно за това използваме соев восък, който е биоразградим и възобновяем ресурс, за разлика от парафина, който е отпадъчен продукт на петрола. Соевите свещи са двойно по-издържливи и имат по-чисто изгаряне, в сравнение с парафиновите, при който се отделя силно токсичен бензол и толуол, които са известни канцерогени. Също така не използваме съставки получени от животински продукти. Мисията ни е да разпространяваме светлина и топлина, под формата на екологични ароматизирани свещи, които ни пренасят в обятията на вълнуващи истории. Истории вдъхновени от емоции, хора, места или храни, които въплъщаваме в аромати, цветове и форми. '' - Дани
Glim & Glam Изображение

Glim & Glam са страхотни свещи с невероятни и уникални аромати. Не мога да спра да ги мириша и ми е много трудно да си избера любим аромат. 

Създателката им, Дани, ги произвеждат ръчно в България, като е избрала красиви и стилни бурканчета, а капачките са алуминиеви или метални. 

     ''Занимаваме се с ръчно изработени соеви свещи, в лимитирани колекции. Едно от най-ценните ни предимства пред масовото пройзводство, е че в нашите продукти влагаме 100% натурален соев восък, еко фитили и инфузии от сертифицирани ароматизирани масла, отговарящи на глобалните стандарти.

Нашата цел е да запазим всичките си продукти възможно най - естествени при направата им. Именно за това използваме соев восък, който е биоразградим и възобновяем ресурс, за разлика от парафина, който е отпадъчен продукт на петрола.

Соевите свещи са двойно по-издържливи и имат по-чисто изгаряне, в сравнение с парафиновите, при който се отделя силно токсичен бензол и толуол, които са известни канцерогени.
Също така не използваме съставки получени от животински продукти.

Мисията ни е да разпространяваме светлина и топлина, под формата на екологични ароматизирани свещи, които ни пренасят в обятията на вълнуващи истории.
Истории вдъхновени от емоции, хора, места или храни, които въплъщаваме в аромати, цветове и форми. '' - Дани

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки