Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

BamBaw

BamBaw

Мисията на Bambaw   Bambaw вярва, че един по-устойчив и етично съзнателен свят е възможен, от нас зависи да го създадем. Ето защо те се фокусират върху изграждането на етична общност, която променя играта. През 2015 г. братята близнаци Макс и Августин били шокирани от мащаба на замърсяването с пластмаса. Запитали се как да живеят живота си и да създават възможно най-малко отпадъци, като същевременно дават възможност и на другите да правят същото. Заключението им било просто: предлагане на алтернативи на разточителни продукти за еднократна употреба за справяне със замърсяването при неговия източник. От основаването на Bambaw движението за нулев отпадък придобива глобална популярност : все по-голям брой хора осъзнават влиянието си върху околната среда. Компнията на Bambaw е нарастващ екип от воини за нулеви отпадъци, които работят усилено, за да помогнат на земята да стане място, подходящо за живеене за поколения напред.
BamBaw Изображение

Мисията на Bambaw

 
Bambaw вярва, че един по-устойчив и етично съзнателен свят е възможен, от нас зависи да го създадем.
Ето защо те се фокусират върху изграждането на етична общност, която променя играта.

През 2015 г. братята близнаци Макс и Августин били шокирани от мащаба на замърсяването с пластмаса. Запитали се как да живеят живота си и да създават възможно най-малко отпадъци, като същевременно дават възможност и на другите да правят същото. Заключението им било просто: предлагане на алтернативи на разточителни продукти за еднократна употреба за справяне със замърсяването при неговия източник.

От основаването на Bambaw движението за нулев отпадък придобива глобална популярност : все по-голям брой хора осъзнават влиянието си върху околната среда. Компнията на Bambaw е нарастващ екип от воини за нулеви отпадъци, които работят усилено, за да помогнат на земята да стане място, подходящо за живеене за поколения напред.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки