Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Amalina

Amalina

Amalina е вторият български бранд в сайта и съм изключително щастлива, че го намерих. Веднага поръчах от всички продукти, за да ги изпробвам, защото знаех колко рядко се намира бранд, който освен за самия продукт и неговото качество, да отдели внимание и мисъл на опаковката му. Особено при препаратите.  Всички прахове са чудесни, справят се наистина с упорити петна, а майка ми изпадна в шок и възторг, когато успяха да се справят и с петно от червено вино и ми пращаше снимки и съобщения колко е доволна.  Според мен, продуктите на Amalina са толкова сполучливи, защото са създадени с мисия, а именно да подобри здравето на деца ни, пък и собственото ни.  Тони, създателката на Амалина, решава да се впусне в това приключение, когато не успява да намери решение за децата си, които като бебета са страдали от тежка форма на атопичен дерматит.  “В перилните препарати масово се използват агресивни агенти, както и синтетични аромати, които остават по тъканите и в последствие влизат в контакт с нежната бебешка кожа. За съжаление не намирах на пазара щадящи перилни препарати, които да са ефективни. Дълго време използват сапунени орехчета, от които прането излизаше от пералнята без никаква промяна. По-късно стържех домашен сапун, който изпираше значително по-добре, но пък стърженето далеч не ми беше от любимите занимания. Създадох Амалина за жени, които търсят за домакинското си почистване и пране решения, нежни както към кожата, така и към природата, но които същевременно са ефективни.”  При производството на препаратите не използват животински продукти, не тестват върху животни. Внимателно подбират съставките, които са натурални, биоразградими и са нежни както към кожата, така и към природата.  Препаратите са опаковани в метални кутии, които са 100% рециклируеми.
Amalina Изображение

Amalina е вторият български бранд в сайта и съм изключително щастлива, че го намерих. Веднага поръчах от всички продукти, за да ги изпробвам, защото знаех колко рядко се намира бранд, който освен за самия продукт и неговото качество, да отдели внимание и мисъл на опаковката му. Особено при препаратите. 

Всички прахове са чудесни, справят се наистина с упорити петна, а майка ми изпадна в шок и възторг, когато успяха да се справят и с петно от червено вино и ми пращаше снимки и съобщения колко е доволна. 

Според мен, продуктите на Amalina са толкова сполучливи, защото са създадени с мисия, а именно да подобри здравето на деца ни, пък и собственото ни. 

Тони, създателката на Амалина, решава да се впусне в това приключение, когато не успява да намери решение за децата си, които като бебета са страдали от тежка форма на атопичен дерматит. 

“В перилните препарати масово се използват агресивни агенти, както и синтетични аромати, които остават по тъканите и в последствие влизат в контакт с нежната бебешка кожа. За съжаление не намирах на пазара щадящи перилни препарати, които да са ефективни. Дълго време използват сапунени орехчета, от които прането излизаше от пералнята без никаква промяна. По-късно стържех домашен сапун, който изпираше значително по-добре, но пък стърженето далеч не ми беше от любимите занимания.

Създадох Амалина за жени, които търсят за домакинското си почистване и пране решения, нежни както към кожата, така и към природата, но които същевременно са ефективни.” 

При производството на препаратите не използват животински продукти, не тестват върху животни. Внимателно подбират съставките, които са натурални, биоразградими и са нежни както към кожата, така и към природата. 

Препаратите са опаковани в метални кутии, които са 100% рециклируеми.Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки